Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Tereza Kerndlová (24) nenabízí jen krásný hlas a chytlavé songy. Kdo ji u zpívání nevidí, o hodně přichází. Tereza je bezpochyby nejžhavější kráskou české populární scény. Důkazem je i její nový videoklip k singlu Přísahám, který si můžete na Super.cz prohlédnout. Kromě Terezy se v něm objeví také půvabná herečka Andrea Kerestešová, která dostala roli lesbičky.

Tereza má nejen půvabnou tvář, ale i dokonalé tělo. To ovšem není zadarmo. Svou vysoustruhovanou postavičku nemá zadarmo. "Dělala jsem závodně step. Když jsem skončila, nevěděla jsem si se sebou rady. Tehdy jsem byla trochu oplácaná. Musela jsem na sobě začít pořádně makat a přizpůsobit i jídelníček tomu, že jsem přestala s náročnou pohybovou aktivitou," svěřila Tereza.

Zpěvačka nechce zklamat své fanoušky a o svůj vzhled dbá nejen v práci, ale i v soukromí. "Na jeviště mě připravují i hodinu a půl. Ale ani na nákup nevyjdu aspoň bez řasenky nebo lesku na rty," smála se Tereza, která byla dostatečně půvabná i úplně bez make-upu.

Její fanoušci už netrpělivě čekají na novou desku Schody do nebe, která má vyjít v říjnu. První stejnojmenný singl měl obrovský úspěch. Na internetu jej vidělo neuvěřitelných tři a půl miliónu lidí. I novinka Přísahám, kterou režíroval její partner René Mayer, určitě zaujme. Nejen proto, že to tam Tereze, kterou líčila vizážistka Ivana Tokárská a oblékal stylista Dušan Chrástek, neskutečně sluší.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám