Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Neváhají o sobě sebekriticky říct, že doposud patřili mezi kavárenské povaleče. S tím je ale teď konec a Emma Smetana (36) s přítelem Jordanem Hajem razantně posilují svoji kondičku a vylepšují duševní pohodu.

Populární dvojice totiž propadla bikram józe. „Nedávno jsme dospěli do fáze jóga a následně jsme se posunuli do fáze bikram jóga, a tak trávíme několikrát týdně devadesát minut času ve dvaačtyřiceti stupních,“ nechal se slyšet herec a člen skupiny Peter Pan Complex.

„Je to pro mě až záhadné, jak neuvěřitelné jsou stavy, které pak člověk zažívá. Po první lekci jsem se například rozbrečel ve sprše jako malé dítě,“ říká Jordan, na kterého působí jóga v horkém prostředí velmi intenzivně: „V mém případě platí, že se většinu dne dokážu soustředit a být v absolutním klidu a tělo se postupně proměňuje a zpevňuje.“

A nevadí partnerům, že se vedle sebe po dobu hodiny a půl pohybují v ne zrovna lichotivém stavu a zcela zpocení? „Je to situace, která je svým způsobem extrémní. Zjišťujeme, že se asi máme rádi, i když vypadáme otřesně,“ říká Ema Smetana.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám