Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Martin Dejdar (59) si je dobře vědom toho, že letní postavička do plavek vzniká v zimě. Proto poslední týdny a měsíce nastavil speciální dietu. Díky změně stravovacího režimu shodil už šest a půl kila a dalších čtyř by se rád zbavil.

„Pokud přede mě postavíte velkou hromadu jídla, tak spořádám cokoli. Zároveň ale nemám problém se omezovat,” říká Dejdar, který speciální stravovací režim odpovědně dodržuje. Díky němu nejen zhubl, ale viditelně pookřál.

V čem kouzlo jeho hubnutí spočívá? „Moje dieta je postavena na bázi konzumace speciální potravy. Konzumuju tyčinky, polívky, popíjím koktejly, nebo si dělám speciální omelety ze speciálních směsí. Je možné toto různě kombinovat a důležité je jíst čtyřikrát denně,” vysvětluje Dejdar.

„Jsem už ve věku, kdy začínám obecně řešit své zdraví. Zároveň jsem chtěl mít lepší pohyblivost a taky je pro mě tahle dieta určitou zkouškou vůle,” říká herec, který se touží dostat na svou ideální váhu osmdesát tři kilogramů.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám