Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Francouzská herečka Léa Seydoux byla před časem slavnostně představena spolu s italskou filmovou stálicí Monicou Bellucci jako múza agenta 007 v připravované bondovce Spectre, která se aktuálně ještě natáčí. Po nedávno uveřejněných snímcích hlavního aktéra Daniela Craiga, kterak čelí třeskutým mrazům na vrcholcích rakouských Alp jen ve svetru, jsou zde první snímky i devětadvacetileté herečky, jež se zimy v teplém kabátě a kožešinové čepici obávat nemusí.

Laškovná Léa s rudými ústy a širokým úsměvem se zasněženými kopci za zády, tak tvůrci snímku prezentují novou hvězdu očekávané bondovky nesoucí pořadové číslo 24. Režie se po úspěchu Skyfall znovu ujal Sam Mendes.

Čím dosud poměrně neznámá postava francouzské kinematografie, která však už měla možnost nahlédnout pod pokličku hollywoodských filmařů, dokázala učarovat tvůrcům bondovky? Na to si nejspíš budeme muset počkat do listopadu, kdy se Spectre objeví v kinech, jelikož podle těchto fotografií nelze její estetické kvality dostatečně ocenit.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám