Hlavní obsah
Článek

Veronika Žilková (62) sice o svém manželovi strašně nerada mluví, radši hovoří o své práci (nedivíme se, kdo by chtěl být vnímán jako manželka někoho, že?), přesto ale Super.cz prozradila na velitele české armády, ministra obrany Martina Stropnického (67), zajímavou informaci!

„Musím na svého manžela prozradit, že je obrovský fanoušek aut. On totiž po velké večerní únavě rád poslouchá zvuky motorů, přičemž relaxuje a odpočívá. Máme to vlastně jako takovou ukolébavku. Jako malý kluk chtěl být taxikářem. Jelikož auta miluje, tak kouká na internetu na různé varianty vozů, co se týče například zavírání, zabezpečení a startování. Bohužel vůbec autům nerozumím a poznávám jen rozdíly například v barvách. Asi dělám i velkou chybu, jelikož bychom s manželem našli více témat pro konverzaci, kdybych věděla něco o nějakých převodech a podobně,“ přiznává své manželské nedostatky Žilková.

Ta má za volantem dost nepříjemnou zkušenost. „Asi týden po tom, co jsem dostala řidičák, jsem bourala, ale může za to táta. Pospíchal totiž na koncert a já ho vezla. Táta mi z místa spolujezdce přendal nohu k místu řidiče a přidal mi plyn, takže jsem vylítla v zatáčce, ošklivě jsme havarovali,“ vybavila si v jednom autosalonu na předvedení nového vozu a vernisáži obrazů.

Na zahájení výstavy přiznala, že své auto má radši než svého manžela. Opravdu? „Vzhledem k tomu, že když jsem se rozvedla, k žádnému manželovi jsem se už nevrátila, zatímco když jsem opustila svého jaguára, tak jsem se k němu nakonec vrátila vždy, tak mám asi k autům obecně lepší vztah než k mužům,“ dodala vysmátá Veronika Žilková.

Reklama

Další články

Načítám