Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Těžko uvěřit osudu, který potkal tuto dnes již sedmašedesátiletou ženu. Po narození měla všechny předpoklady k tomu, že prožije život v přepychu. Jenže sudičky k ní tak vlídné nebyly. Ačkoli ji jako jedinou dceru chovala v kolébce herečka Zsa Zsa Gabor (97) a jejím otcem byl zakladatel hotelového impéria Conrad Hilton, ona už několik let živoří a přebývá, kde se dá.

Francesca Hilton na vlastní kůži okusila, jak vrtkavý může být luxus v Beverly Hills, kde dodnes žije. Vlastní domov nemá, když nesežene peníze na laciný motel, přespává v oprýskané Toyotě. Radaru Online navíc přiznala: „Žiji tam s vrahy!“

Její současný život je na hony vzdálený tomu, co prožívala kdysi, když jezdila po světě se svou krásnou a všemi obdivovanou maminkou. Ta má už několik let zdravotní problémy a je upoutána na lůžko. Francesca má prý povolenou hodinovou návštěvu jednou za týden v jejím sídle v Bel Air. Neskrývá přitom zlé vztahy s maminčiným posledním (v pořadí devátým) manželem Prinzem Fredericem von Anhalt. „Moje matka chtěla být princezna, tak se stala královnou ďábla,“ tvrdí Hilton.

O moc lepší vztahy nemá ani s příbuzenstvem z otcovy strany. „Tančí u tyče a jsou to porno hvězdy,“ narážela Francesca na mladou generaci Hiltonů. Zároveň si postěžovala, že ji letos nikdo ze širokého příbuzenstva nepozval ani na večeři ke Dni díkůvzdání.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám