Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Pouze díky své šikovnosti a pestré paletě líčidel se může losangeleská maskérka Kandee Johnson změnit v koho se jí zamane. Této nenápadné mamince čtyř dětí sice volného času příliš nezbývá, přesto se jí podařilo v tomto oboru natolik zdokonalit, že její účet na Instagramu sleduje už přes 740 tisíc lidí a její videa na internetu mají milióny zhlédnutí.

Kandee, která momentálně randí s hudebníkem Michaelem Castrem, si již vyzkoušela transformaci například v Madonnu, Megan Fox, Angelinu Jolie, Kylie Jenner, Miley Cyrus, Taylor Swift či Audrey Hepburn, ale nezalekne se ani pánů - jako například při ‚převtělení‘ se do moderátora Conana O’Briana.

Zároveň ji ale baví líčit se jako filmové nebo animované postavy. Úžasný je například její Střihoruký Edward, Betty Boop, panenka Barbie, zlá královna Zloba, Poison Ivy z Batmana a Robina či Daenerys Targaryen ze Hry o trůny.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám