Hlavní obsah
Článek

Jak Super.cz již informoval, parta nejvěrnějších fanoušků Ivety Bartošové (†48) se rozhodla udělat pro mrtvou zpěvačku poslední službu a domluvila se, že ji nechá vyhrát ve Slavíku. Šlo o dokonale vymyšlenou konspiraci, proti níž by ani v konečném pořadí první Lucie Bílá neměla šanci uspět, kdyby… Kdyby se ovšem obdivovatelé Ivety nechovali jako nesvéprávní.

Jeden z organizátorů akce, jejímž cílem bylo vynést jméno zesnulé hvězdy až na samotný slavíkovský olymp, tvrdil, že denně jeho skupina posílala až čtyři sta esemesek. Původně to vypadalo tak, že tím přiznal podvod s nakupováním SIM karet, protože i každé malé dítě v téhle republice ví, že hlasovat jde z jednoho telefonního čísla jen jednou. Jenže všechno je jinak.

„Tahle podmínka letos už neplatila, posílali jsme Ivetě hlasy z toho samého čísla pořád dokola,“ potvrdil nám naivitu stoupenců Bartošové Martin D. A ani pravidla soutěže, v nichž jasně stojí, že opakovaná hlasování z jednoho mobilního čísla fakt nebudou započítávána, ho nepřinutí přiznat, že se prostě celá skupina na celou anabázi se Slavíkem připravila špatně a že jde o její chybu. „Pokud to nezapočítali, proč mi ubývaly peníze z kreditu?“ ptá se naivně.

„Počítač je v tomhle geniální. První hlasování z čísla zaznamená, každé další vyřadí. Peníze samozřejmě ubývají, jde totiž o obyčejnou esemesku, žádnou prémiovou jako v minulosti,“ uvedl pro Super.cz pořadatel hudební ankety Jaroslav Těšínský.

Tak příště nastudovat lépe pravidla, ať peníze nepřijdou nazmar, dámy a pánové z fanklubu!

Reklama

Další články

Načítám