Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V září se v Kutné hoře vdala a teď konečně odletěla na svatební cestu, a to ne ledajakou. Manžel Milan Čížek si svoji vyvolenou, modelku Romanu Pavelkovou (40) hýčká, takže vzal zrzavou krásku na nádherný atol Ari na exotické Maledivy.

Začátek cesty ovšem nebyl žádnou procházkou růžovým sadem a manželé málem neodletěli. "Ztratila jsem klobouk, v Praze na letišti nás vyvolávali, a chtěli nechat. V Dubaji to samé a rovnou nás chtěli vyloučit z letu, když jsem se domáhala prostřednictvím manžela, že půjdu na toaletu," svěřila modelka už z Malediv.

Tam si ale všechno vynahradila. Kromě opalování a koupání v průzračných mořských vodách, si ale dala i trochu adrenalinu. "Dneska mám žraloky jen na tričku, zítra se mezi ně půjdu potápět," svěřila u jednoho ze snímků, které poslala, Romana. Evidentně přežila, protože den poté se pochlubila dalším snímkem v plavkách, kde dala vyniknout hlavně svému zadečku.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám