Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dvaačtyřicetiletý Václav Klaus mladší, syn prezidenta republiky, poprvé ukázal svoji novou přítelkyni. S o šestnáct let mladší brunetkou Lucií Hřebačkovou (26) chodí již skoro rok. A to je stále ženatý s manželkou Kamilou. S tou má tři děti. Čtrnáctiletého syna Vojtěcha, dvanáctiletou Kateřinu a osmiletého Jakuba. Po šestnáctiletém manželství se Klaus rozvádí.

S Lucií se seznámili v restauraci v pražských Kobylisích. Krásnou studentku České zemědělské univerzity v Brně už stihl představit i rodičům. Není divu! Devět měsíců spolu již žijí ve společné domácnosti.

Veřejnosti Lucii představil na filmovém festivalu v Karlových Varech, kde pobývali tři dny. Navštívili dvě párty. Na první dorazili také s mladším synem prezidenta Janem Klausem a jeho krásnou ženou Veronikou.

Václav Klaus mladší chodil s Lucií na několik filmů denně. Užívali si také procházek na lázeňské kolonádě. Dvakrát také obědvali s první dámou Livií Klausovou.

Související témata:
Václav Klaus mladší

Reklama

Další články

Načítám