Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Bývalá anglická glamour modelka, která si místo svých pěkných přírodních proporcí nechala udělat obří balóny a transformovala se ve fitnessku, si vytvořila další sérii lechtivých selfíček. Zdá se, že být nahoře bez, pro Jodie Marsh začíná znamenat mít toho na sobě zbytečně moc.

Umělohmotná Jodie si nedávno po spekulacích o jejím vztahu se svalnatým modelem, s nímž nafotila mimořádně eroticky laděné fotky, povzdechla nad tím, že nemůže najít toho správného parťáka do života.

„Jsem vážně sama! Milovala bych svého partnera, opravdu. Ale prostě nemohu žádného takového poznat. Myslím, že mě muži vnímají jinak a milý, slušný, fajn chlap se na mě dvakrát nepodívá a nedá mi šanci. Nevím, možná jsou ze mě vystrašení, možná nechtějí být slavní nebo nechtějí přijmout můj životní styl,“ zadumala se žena ze stránek pánských časopisů a kdysi neoblíbený článek soutěže Big Brother.

Marsh rovněž nedávno přiznala, že se stydí za svou vlastní reality show vysílanou na MTV v roce 2007 Totally Jodie Marsh: Who's Going To Take Her Up The Aisle? (Kdo s ní projde svatební uličkou?). Pomocí pořadu se modelka snažila sehnat manžela. V jednom díle stála prakticky nahá na obřím umělém svatebním dortu na londýnském Leicester Square a nad sebou měla nápis ‚Vezmeš si mě?‘. Za manžela nakonec pojala bývalého přítele Katie Price Matthewa Peacocka v jednom z nočních barů v Essexu.

„Můj velký den byl velkou pohromou. Moje zkušenost s manželstvím byla příšerná. Byl to jeden velký vtip. Vdávala jsem se v rámci televizní show. Byl to nejostudnější moment celého mého života,“ kála se pětatřicetiletá Jodie.

Reklama

Další články

Načítám