Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Módní standardy červeného koberce se zdají být rok od roku uvolněnější, ale pokud by se po něm Amanda Holden prošla v takto nedopnutých šatech, rozhodně by se stala nejfotografovanější celebritou večera. Jejím fanouškům zatím musí stačit tento snímek, který anglická zpěvačka a herečka proslulá převážně díky porotcování v pořadu Britain’s Got Talent poslala na internet.

Zahraniční servery se ale nad její odvahou z poslední doby podivují. Prý ani mateřství a střední věk ji nezastaví. Proč by také měly? Když bezesporu takovou postavu nemá ve svých třiačtyřiceti zadarmo.

Snímek byl nejspíš pořízen během příprav na její vystoupení v televizním pořadu This Morning uváděném v Británii velice populární moderátorkou Holly Willoughby. A jelikož se maminka osmileté Alexy a téměř tříleté Hollie netají obdivem k návrhářskému umu kolegyně Victorie Beckham, její fialové úzké šaty na zip pocházejí z loňské kolekce Victoria Beckham’s ICON collection.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám