Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Mnohé maminky by mohly téhle herečce závidět. Drobounká Kristýna Janáčková nejenže při těhotenství skoro nepřibrala, ale už sedm měsíců po porodu je dávno na své váze, a přitom ještě syna Frederika kojí. Do toho stíhá natáčení seriálu Cesty domů i hraní v divadle.

"V těhotenství jsem ani moc nepřibrala, už po porodu jsem měla svoje břicho a v šestinedělí jsem už měla o dvě kila méně, než jsem vážila před těhotenstvím," svěřila Super.cz herečka, s níž jsme se potkali právě na natáčení Cest domů.

"Pokud jde o práci, klidně by jí mohlo být i víc. Klidně bych to zvládla i díky tomu, že mám absolutně skvělé dítě, je hrozně veselé a zvládá být s babičkou i tátou a oni s ním také," vysvětlila.

"Mám představení i v divadle. Snažím se pracovat minimálně deset dní v měsíci. Zase to ale nechci přehánět kvůli malému, chci být plnohodnotná matka," vysvětlila. "Navíc pořád ještě kojím, nachystám mlíčko, všichni jsou sehraní, ale časové limity tam jsou," dodala.

Na druhého potomka ovšem nespěchá. "Strašně bych chtěla do budoucnosti i druhé dítě. Ale až tak za tři roky, abych si užila Frederika, když je malinký," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám