Hlavní obsah
Článek

V současnosti asi nejpopulárnější české plážové volejbalistky Kristýna Kolocová s Markétou Slukovou alias Kiki a Maki mají za sebou nejvydařenější sezónu kariéry, a tak není divu, že roste i zájem jejich mužských fanoušků. A i když se všeobecně ví, že mají partnery, pánové na ně zkouší nejrůznější finty!

„Nějaké žádosti nám přicházejí, ale není to tak hrozné, jak si možná někdo myslí. Radši se věnujeme sportu, obě jsme šťastně zadané, takže všechny tyto nabídky odmítáme,“ říká rázně Markéta. A co jim vůbec zástupci silnější polovičky lidstva nabízejí?

„Měly jsme nabídky k sňatku nebo na dovolenou, já třeba do Francie. Ale nebereme to vážně. Je to hezké a milé, ale rozhodně nepřemýšlíme nad tím, že bychom to realizovaly,“ uvedla pro Super.cz Kristýna.

Obě jsme potkali na křtu kalendáře Příběhy 2015 – Moje profese nadace Kapka naděje, v němž také mají jednu fotku. Osobnosti se v kalendáři spojily s nemocnými dětmi, pro něž se už díky kalendáři stihl vybrat milión korun.

A jaké vlastně dívky byly coby dítka školou povinná? „Měly jsme spoustu zájmů. Nevyváděly jsme nesmysly. O víkendu jsme občas nějakou tu blbůstku udělaly, ale zlobivé jsme nebyly,“ dodala Kiki.

Reklama

Další články

Načítám