Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zažít pocit být tou nejkrásnější ze všech si přeje každá účastnice soutěže Miss. Ale jak těžké je korunku s šerpou mezi tou spoustou nádherných dívek skutečně získat, ví jen pár vyvolených. Mezi nimi ale například i dvacetiletá Victoria Tobby a její matka Caroline. Dámy jsou tak důkazem, jak blízko od stromu občas jablko spadne...

Obě dvě totiž získaly titul Miss ve stejné soutěži krásy, jen s odstupem tří dekád! V roce 1982 odjela reprezentovat svůj rodný Wales na mezinárodní finále Miss International do Japonska dvaapadesátiletá Caroline, zatímco její dceru tato zkušenost teprve čeká. A na velké finále jedné ze čtyř největších světových soutěží krásy pojede opět do Japonska.

Dvacetiletá Victoria Tooby z Colwan Bay v severním Walesu porazila v soutěži 71 finalistek. Dokonce má prý i stejnou velikost (34), jakou měla v době výhry její maminka. Nyní je celá rodina zvědavá, s jakými úspěchy bude v listopadu v Japonsku éterická Victoria hájit svůj stát.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám