Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Je tu další zmáčený. Řady světových i českých hvězd, které na sebe vylily kbelík s ledovou vodou, se rozrůstají každým dnem. Ne všechny ale přijaly výzvu, jak by se očekávalo. Po Billu Gatesovi, který si sestrojil důmyslnou ledovou sprchu, a Charliem Sheenovi, jenž se zasypal deseti tisíci dolary, je tu další celebrita, která k upozornění na neurologické onemocnění ALS přistoupila originálním způsobem. A tentokrát tuzemská.

„Nominoval mě Roman Vaněk na nějakou vodní čachtandu kvůli ADSL internetu nebo co. Proč ne a kluci, teď vy,“ napsal s ironií sobě vlastní na svém profilu na sociální síti Twitter Tonda Blaník a nominaci od známého gurmeta přijal. Ovšem s potřebnou dávkou nadsázky, která je hlavní postavě úspěšného seriálu Kancelář Blaník v podání Marka Daniela vlastní.

Dvaačtyřicetiletý herec známý z filmů Protektor nebo Alois Nebel je právě v řeckém letovisku Tolo, kde se teploty blíží čtyřiceti stupňům. Sehnat kbelík ledové vody je tu proto nad lidské síly. Polil se tak pouze symbolicky, a podle pravidel vyzval k zapojení další tři. „Posílám toho černého Petra dál na Dalíka, Halíka a Abrhámovic Pepíka,“ nevypadl herec ze své seriálové role vlivného majitele PR agentury Kancelář Blaník, který díky svým známostem spoluovládá republiku, ani na dovolené.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám