Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Taťána Makarenko (34) zhubla kvůli radikální změně jídelníčku na hranici podvýživy. Z dovolené s přítelem Zdeňkem Bahenským si však krasavice s ukrajinskými kořeny dle svých slov přivezla i nějaké to kilo navíc. Vážně, Táňo?

Modelka navštívila se svým hokejistou už podruhé Kapverdské ostrovy. „Vypravili jsme se sem už předloni. Tentokrát ale na ostrov Boa Vista. Byla to naše třetí společná dovolená, kterou jsme si dosyta užili. Žádná ponorka nebyla, jak se mě všichni ptají," smála se Táňa, která na ostrově v Atlantickém oceánu strávila se svým milým celých šestnáct dní.

„Máme jak za sebou, tak hlavně před sebou důležitý rok. Přítel pracovní a já hlavně školní. Čeká mě závěrečný ročník ve škole, diplomka a státnice, tak jsme si oba chtěli užít pořádný dlouhý relax," říká Táňa, která si chtěla dopřát dlouhé volno i z toho důvodu, že k moři s přítelem může kvůli jeho práci vyrazit jen jednou v roce.

Kromě příjemných zážitků si modelka z dovolené přivezla prý i pár kilo navíc. „V plavkové sezóně mě to sice moc netěší, ale myslím, že v tom nejsem určitě sama, kdo přijel z dovolené více zakulacený," směje se Táňa, která však má do slovanských křivek pořád hodně daleko.

Reklama

Další články

Načítám