Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Česká Vicemiss 2009 Tereza Budková se po dlouhé době objevila na párty. Dlouho o ní nebylo vidu ani slechu. Co krásná Tereza dělá? "Modelingu se stále věnuji, ale spíš v Německu, kde je větší trh, víc komerční, lepší nabídky, lepší peníze. Mně to tam vyhovuje daleko víc," řekla Super.cz Tereza, která je díky svému dokonalému tělíčku nejvíc angažována na focení plavek či spodního prádla.

"U nás je modeling fajn přivýdělek ke studiu, ale určitě to nejde na plný úvazek. Uživit se tím prakticky nedá. To je v Německu jiné. Je pravdou, že nejvíce fotím katalogy spodního prádla a plavek. Ty asi vedou," upřesnila Tereza, která má dlouholetý vztah a ani Miss je s partnerem nerozdělila.

"Byli jsme spolu rok před Miss, teď jsme spolu šest a půl roku. Přijde mi, že se milujeme víc než předtím. Česká Miss nás naopak posílila. Myslím, že není nic, co by náš vztah překazilo," dodala Tereza, která se s přítelem už baví i o zásnubách.

"Už jsme o svatbě mluvili, doufám, že to přijde, a tuším, že co se týče zásnub, bude to brzy. Teď je ale ještě brzy mluvit o dětech, svatbě. Stále studuji, je mi 23, příteli 25, tak máme ještě spoustu času. Máme krásný vztah a ten prstýnek už je jen taková třešnička na dortu," uzavřela modelka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám