Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Italský fotbalový brankář Gianluigi Buffon poprvé oficiálně promluvil o rozpadu manželství s modelkou Alenou Šeredovou (46), kterou si před třemi lety vzal ve vyšehradské bazilice svatého Petra a Pavla a má s ní dva syny.

Přestože už jejich manželství nefunguje, své ženy si prý velmi váží a oceňuje všechno, co je ochotna obětovat pro rodinu. „Alena je ve velmi citlivé situaci, a i tak mi nechce dělat problémy v médiích, musím moc ocenit to, že s neuvěřitelnou důstojností upřednostňuje svou rodinu a děti před vlastním egem,“ pochválil před italskými médii Šeredovou Gigi, který může být rád, že je Alena rozumná žena a pořádně mu to po italsku neosolí.

Česká kráska se totiž musela cítit hodně poníženě, když byl její muž načapán italským magazínem, jak si vede do hotelu pohlednou sexy moderátorku televize Sky Ilarii D’Amico, která jako by Šeredové z oka vypadla.

Gigimu i Aleně ale natolik záleží na jejich dětech, že spolu pořád vystupují na veřejnosti a nedělají si vzájemně žádné scény. Syny Louise Thomase (6) a Davida Lee (4) dokonce Šeredová vzala o víkendu na poslední zápas Gigigo Juventusu, který pak společně s nimi slavil na trávníku mistrovský titul.

V Itálii už prý dokonce proběhlo první kolo rozvodového stání. Jak je ale patrné, všechno se odehrává bez zbytečného humbuku a ostře sledovaný manželský pár zatím všechny nepříjemné chvilky zvládá s grácií, kterou by jim mohla závidět celá řada jiných celebrit.

Reklama

Další články

Načítám