Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Marta Jandová (50) se po dvou letech vypravila na Ceny Anděl, které tehdy sama i moderovala. S nostalgií na to ale nevzpomínala. "Naopak jsem si užila, že můžu sedět v publiku, dokonce v první řadě. Připadala jsem si jako v první třídě v letadle, všechno jsem měla jako na dlani a ještě jsem si mohla natáhnout nohy," řekla nám zpěvačka.

Ambice opět něco moderovat prý nemá. "V Německu jsem sice uváděla pořad, ale byl hudební a nikdo mi nemluvil do scénáře. Nerada se nechávám něčím svazovat, raději skáču na pódiu se svojí kapelou," vysvětlila Jandová. Momentálně je pro ni maximum, co se televizního vystupování týče, koučování v Hlase Česko Slovenska.

Protože jsme se neviděli několik týdnů, zajímalo nás, zda se nějak vyvíjí její cvičení a hubnutí, které tak trochu plánovala. "Ani ne, spíš jsem asi kilo a půl přibrala. Ale já to neřeším, jsem šťastná a spokojená a k tomu patří i dobré jídlo. Když mám čas, tak jím, když nestíhám, tak ne," krčila rameny.

"Obléknu si něco, co mi sluší. Když je potřeba, tak zatáhnu břicho. Nikdo mne naštěstí na focení letní kolekce plavek neoslovil, a doufám, že ani nikdy neosloví, protože bych stejně odmítla. To je pro dvacetileté holky," smála se.

Reklama

Další články

Načítám