Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Říká se, že muži milují blondýnky, ale berou si brunetky. Výjimka ale potvrzuje pravidlo a jedním takovým výjimečným představitelem je právě Leoš Mareš (48). Ten si před šesti lety vzal na zámku Jemniště matku svých dvou synů Moniku (49), která je blondýna, jeho milenkami ale byly, jsou a nejspíš taky budou vždy tmavovlásky.

„Vždycky jsem si myslel, že v tom nevidím rozdíl, ale je asi pravda, že mám rád tmavší typy," nechal se slyšet Leoš na představení nových účesových trendů známého českého kadeřnického řetězce a dále dodal: „Mně se líbí ženy všechny, ale kdybych si měl vybrat jednu jedinou, tak by byla tmavší."

Lucie Petrišková, Gábina Dvořáková, Hanka Svobodová a teď Petra Faltýnová (46). To jsou holky jako přes kopírák s dlouhou tmavou hřívou. Moderátor si to možná neuvědomuje, ale jeho vkus se léta nemění. Asi by těžko snášel, kdyby šla jeho láska Petra Faltýnová do blond mikáda. „To bych asi plakal.“

Reklama

Další články

Načítám