Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Také jste dosud byli zvyklí na pole dance v podání dívek hubených jako lunt? Vzhledem k náročnosti tohoto sportu by asi ani nikomu nepřišlo na mysl, že by se na tyč vyhoupla stokilová slečna, ale opak je pravdou! Sedmadvacetiletá Emma Haslam to totiž zvládá s grácií...

Přestože Emma nikdy neoplývala mírami modelky, má pohyb, sílu a sportovní nadání v krvi. Její bratr je superbiková hvězda Leon Haslam. Sedmadvacetiletá tanečnice uvedla, že zažila takzvaný ‚Susan Boyle okamžik‘, a to nejen na Lincolnshire Pole Dancing Championship 2014, kde byla jednou ze soutěžících, ale především před zraky poroty v talentové show!

„Když jsem přišla a představila se, Simon Cowell protáhl obličej, ale jak jsem předvedla svůj první trik, jeho tvář se rozzářila. Strčil do Amandy Holden, která seděla vedle něj, a vypadali překvapeně. Byla jsem tak nervózní, když jsem předstoupila před porotu a věděla, že mě sledují milióny lidí v televizi,“ přiznala pohybově nadaná Emma, která se dočkala postupu do londýnského divadla Apollo.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám