Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Elegantní muž se skvělým sestřihem a dokonale padnoucími obleky. Takhle všichni znají jednoho z oblíbených představitelů Jamese Bonda Pierce Brosnana (70). V novém filmu se ale promění v přesný opak toho, jak se herec na veřejnosti prezentuje.

Místo obleku tepláková souprava, místo brilantního sestřihu delší vlasy rozdělené na pěšinku a brýle. Takhle bude Pierce Brosnan vypadat ve snímku Giant o životě jednoho z boxerských velikánů. Herec ve filmu ztvární trenéra britsko-jemenského boxera jménem Naseem Hamed, přezdívaného Princ Naseem nebo Naz. Vzhled postavy Brendana Ingla je skutečně na hony vzdálený tomu, jak vypadá Pierce Brosnan, o čemž se mohli přesvědčit lidé, kteří herce spatřili při natáčení jedné ze scén v Yorkshiru.

Pierce Brosnan byl v dobré náladě, fotografům dokonce předvedl pěsti jako správný boxer a do objektivu fotoaparátů se usmíval. Lidé v komentářích pod článkem v magazínu Daily Mail potvrzují, že je herec skutečně velmi milý člověk i ve skutečnosti, ti, kteří se s ním potkali, píší o usměvavém gentlemanovi. Co se ale lidem moc nelíbí, je téma připravovaného snímku. Zdá se, že boxer Naseem Hamed má mezi lidmi dost odpůrců.

„Zajímalo mě to, dokud jsem si nepřečetl, že se jedná o film o Princi Naseemovi. Nemůžu uvěřit, že by to chtěl dělat někdo jiný než sám Naseem,“ míní jeden. „Natáčejí film o tomto příšerném a dnes naštěstí zapomenutém muži… Slyšel jsem, že byl známý jako nejnenáviděnější muž v Sheffieldu,“ přidává se další, který poukazuje i na boxerovy opakované přestupky za volantem, kdy při nehodě například těžce zranil řidiče protijedoucího auta i jeho manželku.

Ve filmu ztvární boxera britsko-egyptský herec Amir El-Masry, ověnčený egyptským Oskarem a mnoha dalšími oceněními. Tak doufejme, že snímek bude mít nakonec u diváků úspěch a hollywoodskému sympaťákovi Pierci Brosnanovi spíše neuškodí.

Další články

Načítám