Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Megan Fox (37) vyrazila na hudební festival Coachella s novou hlavou. V posledních měsících už vystřídala třeba ohnivě červenou a pastelově růžovou. Její poslední zvolená barva je modrá. Souvisí změna s finálním rozchodem, který s Kellym stále nepotvrdili?

Původní brunetka přešla v poslední době na všechny barvy duhy. Poté, co potvrdila spekulace o zrušených zásnubách s hudebníkem MGK, se toho nebála a na vlasy si nechala nanést modrou barvu. Na svém Instagramu nazývá svá pestrobarevná období „érami“. Ta modrá je prý éra Jedi.

Herečka svou novou image prezentovala už začátkem dubna na sítích v podobě světle modrého mikáda. Na festival si ale hřívu nechala ještě prodloužit. Na akci během prvního dne festivalu zkombinovala výrazné vlasy s kovbojským kloboukem, černými botami do půli stehen a džínovými šortkami. Následující den vynesla elegantnější model černých šatů a slunečních brýlích.

„Myslím, že jsem si je odbarvila a zničila. Takže bych mohla rovnou projet všechny barvy, než přejdu na hnědou,“ odpověděla Megan časopisu People na otázku, proč má opět další barvu. K otázce, zda se se známým raperem definitivně rozešli nebo si jen dávají pauzu a potřebný prostor, se však nevyjádřila.

V rozhovoru pro E! News alespoň sdílela své randicí tipy, které přece jen zní trochu trpce: „Nevím, jestli jsem ta nejlepší osoba, která by měla dávat rady, protože moje rada zní: prostě se naučte nějakou dovednost nebo si najděte nového koníčka a neplýtvejte energií na muže.“

Další články

Načítám