Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Šarm herečce Tippi Hedren neschází ani dnes, na první pohled je všem jasné, že zamlada musela být tato dáma výjimečně krásná. Její půvaby učarovaly dokonce i mistrovi v oboru hororů Alfredu Hitchocockovi, jenž ji obsadil do hlavní role svého nejslavnějšího počinu Ptáci. Stále vitální herečka se nevytrácí z povědomí lidí, jelikož občas zavítá na významnou společenskou akci jako například nedávno na osmou výroční BritWeek Launch Party na britském konzulátu v Los Angeles.

Čtyřiaosmdesátiletá Hedren se zde setkala s řadou dalších známých tváří, mimo jiné i s Mischou Barton či zpěvákem Sealem. Herečka v letech, již Hitchcock obsadil ještě do svého dalšího thrilleru Marnie vedle Seana Conneryho, měla zaručeně jeden z nejhlubších výstřihů ze všech přítomných dam.

V herecké linii po Tippi pokračují i další generace. Její dcerou je totiž ‚Podnikavá dívka‘ Melanie Griffith a vnučkou pak čtyřiadvacetiletá Dakota Johnson, která získala roli ve snímku natočeném podle předlohy bestselleru spisovatelky E. L. James Padesát odstínů šedi.

Reklama

Další články

Načítám