Hlavní obsah
Článek

Půvabná Andrea Gabrišová bude v české verzi legendárního Fantoma opery spolu s Terezou Aster Vágnerovou alternovat roli baletky Meg, kamarádky hlavní hrdinky Christine. To, že obstála na konkurzu, je pro krásku, která vystudovala církevní konzervatoř v Bratislavě, prvním úspěchem v České republice. Na rodném Slovensku ji ale už dobře znají.

Od předloňska je totiž členkou hereckého souboru bratislavské Nové scény, kde vystupuje v muzikálech Cikáni jdou do nebe, Sanitární den nebo Princ a Večernice, kde hraje princeznu Vesnu. Kromě toho účinkuje v souboru Divadlo na kolesách, které hostuje na různých scénách.

Když se dostala do semifinále show Česko Slovensko má talent, prozradila, že se hudbě víc začala věnovat, když rodinu ze dne na den opustil tatínek. Chtěla mu dokázat, že něco umí. Dokonce svými honoráři z divadla přispívala do rodinného rozpočtu, když na tom byla rodina finančně špatně.

Role baletky je pro ni splněným snem, protože miluje balet a scénický tanec. Sama o sobě říká, že je precizní, zodpovědná a snaží se neustále o uměleckou komplexnost, takže měl producent František Janeček (79) při výběru dobrou ruku. Jak jí role Meg půjde, uvidíme od 13. září v pražské GoJa Music Hall.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám