Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátor Kamil Bartošek známý pod přezdívkou Kazma se ostře pustil do své expřítelkyně Kateřiny Kristelové (44). Může za to ukázka z dokumentu České televize Dělníci bulváru, kde se blonďatá moderátorka vtírá do přízně šéfredaktora bulvárního serveru. A pro „slávu“ je dle Kazmy schopná udělat cokoliv.

„Pořád se mě někdo ptá, proč jsem se rozešel s Kateřinou Kristelovou. Jsem rád, že to už od dnešního dne nebudu muset nikomu vysvětlovat. Absolutní absence jakýchkoliv zdravých životních hodnot, charakteru, slušnosti a vlastní důstojnosti způsobená chronickou touhou po nenaplněné slávě. Vychrápat se s někým za peníze je fair business. Vychrápat se s někým za článek je prostě už jen vtipný. Bože, Kateřino, ty jsi skutečně strašně zkažený a nešťastný člověk,“ napsal na sociální síti Kazma s tím, že byl do Kristelové slepě zamilován.

„Přátelé, vždycky jsem věděl, že taková je, ale holt láska je slepá, člověk se zamiluje a nevidí, neslyší. Kdo to někdy zažil, ví, o čem mluvím, kdo to nezažil, je mi to líto, přišel v životě o hodně. Lidi, já byl do ní fakt magor, věděl jsem, že je z jiného světa, ale měl jsem pocit, že když jí ukážu ten svůj - lepší a zdravější svět, pochopí a dokážu ji změnit,“ zakončil své vyznání Kazma.

Reklama

Další články

Načítám