Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jak zlé dokážou děti být, ví na vlastní kůži dnes dvaadvacetiletý Louis Evans z anglického Suffolku. Jako pihatý školák se zrzavými vlasy to mezi spolužáky neměl vůbec jednoduché, a aby toho nebylo málo, v pubertě se přidaly i problémy s pletí a silné akné. V kolektivu nebyl oblíbený a děti mu neřekly jinak než zrzoune. On je však ten, kdo se směje jako poslední. Vzhled, kvůli kterému tak trpěl, mu nakonec skvěle vynáší.

Najít si holku bylo pro Louise téměř nemožné a ani při hledání práce po studiích to nebylo o moc lepší. Skončil v jedné firmě s kancelářskými potřebami jako telefonní prodejce. Zhruba před dvěma lety si však jeho zajímavé tváře všimli hledači nových tváří a Louis nyní pracuje rovnou pro dvě velké modelingové agentury.

Zrzavé vlasy a pihy, kvůli kterým si vyslechl tolik hanlivých narážek, jej udělaly v modelingu v Evropě populárním. Úspěchy se jen hrnou. V červnu jej například čeká týden módy v Miláně. Naposledy chodil přehlídky na londýnském týdnu módy a objevil se už i v módní bibli Vogue.

„Na místech, jako jsou Milán, Španělsko nebo Řecko, lidé obdivují moje pihy a staví je na piedestal. Určitě hraje roli, že jsem štíhlý, vysoký a mám rozpoznatelnou tvář, ale ty zrzavé vlasy a pihy mě dělají jiným,“ shrnul Evans.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám