Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zamilovaný pár z Primy, moderátorka Odpoledních zpráv Sandra Parmová a moderátor Krimi zpráv Michal Janotka, navštívil v minulých dnech skutečný ráj – souostroví Maledivy. Chtěli si zkrátit zimu a ani jeden se netají, že mají rádi tyhle exotické ráje plné palem, slunce, moře a tepla.

Na jejich fotky z dovolené je radost pohledět. Oba mají dokonalá těla a Michal, jehož občas podezříváme, že spí v solárku, protože i v krutých mrazech a navlečený do některé péřovky ze své kolekce bývá hodně opálený, už je jako černoch.

Michal se Sandrou již navštívili Zanzibar a Mauricius, ale na Maledivách ještě nebyli. Rozhodně se nejedná o jejich poslední destinaci, kam se chtějí podívat. V plánu je Bali, Barma, Kambodža, ale tentokrát žádný luxusní resort. Oba chtějí tyto končiny procestovat s batohem na zádech. Společně je láká poznat co nejvíce z tamní kultury.

Nemůže se stát, že dvojice podlehne současnému trendu a nechá se na jedné ze svých cest oddat? „Svoji svatbu si neumím představit bez rodičů a sestry, která mi jednou půjde za svědka. Takže pokud by za námi na svatbu do takového ráje přijeli, tak klidně,“ směje se Sandra.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám