Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Katy Perry měla v pátek 14. února rande se svým přítelem Johnem Mayerem v luxusním hotelu Sunset Towers v Hollywoodu. Do restaurace přišla bez šperků na prstech. Ovšem později v noci, když se oba milenci po valentýnské večeři objevili na ulici, měla Katy na levém prsteníčku zlatý kroužek s výrazným kamenem. A před fotografy ruku rozhodně neskrývala, naopak ji vystavila na odiv. John ji zřejmě stihl během večeře požádat o ruku.

Devětadvacetiletá zpěvačka si užila zásnuby podruhé. Za prvního manžela Russella Branda se provdala v roce 2010, následujícího roku se před Vánocemi rozešli a v roce 2012 rozvedli. Od srpna téhož roku – s malou přestávkou – randí s Johnem.

Že by se mohla brzy vdávat, naznačila Katy sama po předávání cen Grammy. Během galavečera Queen Latifah oddala několik hetero i homosexuálních dvojic. Jedna z nevěst se rozhodla zahodit svou kytici do davu. A chytila ji právě Katy.

Na Instagramu se ještě té noci fanouškům pochlubila: „Gratuluji všem párům z dnešní noci. Dohnali jste mě všichni k slzám štěstí! A také… Podívejte, kdo chytil kytici!“

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám