Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Velkou hlavu si s výběrem šatů na Ples v Opeře neděla moderátorka Snídaně s Novou Zora Kepková, provdaná Hejdová. Prostě si je zašla půjčit do svatebního salonu. "Já čekala, že někdo řekne, že vypadají jako svatební. Ale jsou společenské, ty tam půjčují také," vysvětlila na náš rýpavý dotaz.

Už při našem rozhovoru, který proběhl ještě před začátkem samotného plesání, jí vlečku u šatů přišlápla modelka Míša Štoudková (38). "Koukám, že si opravdu budu muset dávat velký pozor, zvlášť při tanci, abych je nevrátila s potrhanou vlečkou," děsila se Zorka.

Na tancování se ale těšila, a už k tomu, aby se skoro rád vrhal na parket, vycvičila i svého manžela a kolegu, moderátora Míru Hejdu. "Známe, mám to dobrovolně povinné. Ale na taneční styly jsem vyzrál. Vynalezl jsem takzvaný polčík, který je jakousi jejich kombinací," svěřil Super.cz. "Já neřeším jak, ale hlavně, že tančí, a tak si můžu zatancovat i já," smála se Zorka.

Reklama

Další články

Načítám