Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V tichosti a bez povšimnutí médií se kolem Vánoc rozpadl další hvězdný pár - Eva Mendes a Ryan Gossling. Dvouletá romance přitom vypadala velice slibně. Dvojice byla často vídána, jak vrká na společenských akcích, i v losangeleských parcích při venčení hereččina psa Huga. Třiatřicetiletý Ryan však začal pomýšlet na rodinu, což o šest let starší Evu vyděsilo. Trochu se zde pomíchaly role, co říkáte?

Z podobných důvodů přitom před lety nevyšlo ani manželství jiných herců Brada Pitta a Jennifer Aniston. I tam odešel muž o dům dál za ženou, která má k rodině a dětem výrazně vřelejší vztah. Podle informací z okolí Ryana a Evy byl rozchod páru, který dal průchod svým citům v roce 2011 během natáčení snímku Za borovicovým hájem, nevyhnutelný: „Ani jeden z nich se teď nechystají na randění s někým jiným. Jen vědí, že nastal čas jít od sebe.“

„Jejich problémy začaly už někdy v září. Rozhodli se to ukončit nějak před Vánoci, aby měli klidné svátky. Jsou rozdílní. Eva miluje Hollywood, párty a luxus. To Ryan nikoli. On je introvert, velice vážný a vyloženě domácí typ,“ prozradil zdroj zahraničním médiím, která však v poslední době zaujal fakt, že Mendes v Los Angeles odmítla projít letištními skenery s vysvětlením, že je těhotná. To později vehementně popírala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám