Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka a moderátorka Linda Finková dostala výpověď z rádia Frekvence 1. A to minutovou. Rádio, kde moderovala s kolegyněmi Anetou Christovovou a Vlaďkou Pirichovou Dámský klub, se s ní hodně rychle rozloučilo. Ráno přišla do práce a bylo jí oznámeno, že končí. Nesměla se ani přiblížit k mikrofonu, aby se rozloučila s posluchači.

Sama Finková zůstala stát jak opařená a doteď je v pořádném šoku. "Nejsmutnější na tom je, že mě nenechali ani rozloučit s posluchači," řekla Blesku Finková. S Asterovou se rádio opravdu rozloučilo podobným způsobem. Proč přesně dostala padáka, Finková netuší.

Stanice její odchod komentuje následovně: „Dámský klub patří k nejúspěšnějším pořadům rádia Frekvence 1, přesto musíme reflektovat dění na trhu i názor posluchačů. Zjistili jsme, že posluchačky dopoledního vysílání dávají přednost jemnější formě vyjadřování i tématům. Proto jsme se rozhodli pro změny, které by měly Dámskému klubu přivést nové posluchače. Lindu Finkovou od února nahradí Martina Sokolová, která se moderátorské profesi věnuje mnoho let,“ uvedl ředitel rádia Frekvence 1 Mirek Škoda.

Reklama

Další články

Načítám