Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka Michaela Ochotská (39) se na pár dní vrátila do Česka. Leden trávila se svým partnerem, tenistou Lukášem Rosolem, v Austrálii. A vrátila se doslova nadšená. "Strašně jsem se tam těšila, byl to můj sen se do Austrálie podívat a jsem šťastná, že si své cestovatelské sny teď můžu plnit," řekla Super.cz Ochotská.

"Všude je něco krásného, na Bali příroda, v Mexiku kultura... Ale Austrálie je pro mě nejkrásnější místo. V Sydney jsme viděli světoznámou Operu, Harbour Bridge a jeden večer jsme si vyjeli na romantickou večeři do restaurace, která je v Sydney Tower, která se otáčí, takže jsme měli možnost vidět celé město z asi dvě stě šedesáti metrů," prozradila Míša.

A jak tráví moderátorka dny, kdy její partner dře na kurtu či v posilovně? "Ráno s Lukášem posnídáme, on pak do večera trénuje, dělá kondici a soustředí se na tenis. Já mezitím chodím plavat, na pláž, do fitka, do města... Ve spoustě zemí máme přátele, takže se je snažím navštívit. A večery pak trávím u počítače, na mailu, dělám rozhovory a pomáhám Lukášovi s účetnictvím a marketingem. Takže mám dny zaplněné. A hlavně nevynechám žádný Lukyho zápas," dodala Ochotská.

V Čechách nyní tráví dny zařizováním jejich nového domu, který byl překvapení pro Míšu k Vánocům, a přípravami svatby. A také se snaží navštívit rodinu a přátele, které nyní přes rok vidí minimálně. Rosola nyní čeká Davis Cup v Ostravě, takže chvíli stráví doma. Pak je čeká Dubaj a americká tenisová šňůra. "Strašně jsem se těšila na rodinu. A také na chleba a makovec, který jsem si hned z letiště jela koupit," uzavřela Ochotská.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám