Hlavní obsah
Článek

Zpěvačky Britney Spears a Miley Cyrus jsou přesvědčeny o tom, že jejich hudba nejlépe vynikne v kombinaci s lascivností. Všechno má ovšem své meze, a tak se popové provokatérky dočkaly nepříjemného zákazu.

Francouzská Rada pro televizní vysílání totiž shledala videoklipy obou zpěvaček jako závadné a ohrožující mravní vývoj mládeže. Místní televize tak nesmí před 22. hodinou odvysílat nahou Miley Cyrus houpající se na demoliční kouli ani dominu Britney Spears.

Obě zpěvačky totiž ve své kariéře používají zbraně, které jejich videoklipy řadí k filmům pro dospělé, jimž jsou v televizi vyhrazeny noční hodiny. Podle Francouzů je nepřípustné, aby přes den v televizi běželo video Wrecking Ball, zobrazující explicitní nahotu, a stejně tak Work Bitch z repertoáru Britney Spears, zavánějící sadomasochistickými praktikami.

Francouzská rada ale nejspíš nepatří k nejbdělejším orgánům. Oba videoklipy totiž měly premiéru už před několika měsíci a publikum je jimi v tuto chvíli dostatečně nasyceno. Zájemci o sexy Miley a Britney mají navíc možnost své necudné idoly kdykoliv zhlédnout na internetu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám