Hlavní obsah
Famous
Článek

Leonardo DiCaprio (49) se dostal k herectví díky nevlastnímu staršímu bratrovi Adamovi Farrarovi. Jenže z hvězdy sedmdesátých let se stal alkoholik, zločinec a bezdomovec. Bohatý mladší Leonardo nad ním zlomil hůl a už se s ním nestýká ani na Vánoce. Starší bratr si z něj udělal sponzora a vede život zhýralce.

Leonardo tvrdí, že se Adamovi dokonce snažil najít práci v Hollywoodu, ale on je se vším věčně nespokojený, je agresivní a skončil za mřížemi.

„Ironií osudu byl Adamův úspěch v reklamách a seriálech Eight Is Enough a Battlestar Galactica, který přiměl Leonarda zajímat se o herectví. Ale teď má Adam záznam v trestním rejstříku, je skoro bezdomovcem, zatímco Leo má majetek v hodnotě více než dvě stě miliónů dolarů. Leonardo se snažil pomoci Adamovi s jeho hereckou kariérou, ale vždycky se bál Adamovy prchlivé povahy. I když byl už velmi slavný, dokázal si Leonardo udělat čas, aby svého staršího nevlastního bratra zaopatřil, byli si blízcí ještě asi před třemi roky… když Adam nedávno vyšel z vězení a náhle zmizel, Leonardo byl velmi naštvaný, než se přesvědčil o tom, že je Adam v pořádku. Leonardo ale nechce být součástí Adamova života, dokud nedokáže, že je schopen vést ho spořádaně,“ píše magazín National Enquirer.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám