Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Filmová Barbarella Jane Fonda (75) se dnes již netají celoživotní honbou za štíhlou linií, kterou v ní zakořenil její otec Henry Fonda. Westernový herec jí od dětství vtloukával do hlavy, že nejdůležitější je jen to, jak bude vypadat a na ničem jiném prý nezáleží. To ji nakonec dohnalo až k bulimii, ze které se herečka zcela vymanila až po letech. Její útlost ale ještě víc než dřív zaráží dnes. Však se podívejte na snímky z minulého týdne, kdy se účastnila ve West Hollywoodu párty Harvey Weinstein v restauraci RivaBella.

O jejím senzačním vzezření není pochyb, ale overal ještě více než společenská róba odhalil hereččiny útlé tělesné linie. Výrazným vzorem a střihem si jistě opticky k větší štíhlosti nepomohla, ba naopak. Při představě, že kamera i objektiv fotoaparátu ještě nějaké to kilo přidávají, je až s podivem, že se dvojnásobná držitelka Oscara udrží na nohou.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám