Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dcera skladatele Petra Hapky (†70), zpěvačka Ursula Petra Hapková, konečně prožívá šťastné období. V srpnu se vdala, prožila prý nádhernou svatební cestu s manželem na ostrově Mauritius a její otec se po vážných zdravotních problémech zotavuje.

Hapka byl několik měsíců hospitalizován v nemocnici. Vloni ho však postihla nevyléčitelná Alzheimerova choroba. Po nedávné operaci umělé kyčle, kdy byl pod narkózou, se jeho stav zhoršil natolik, že musel být převezen do léčebny v pražských Bohnicích. Byl agresivní a napadal personál nemocnice. Nyní je konečně zase doma.

„Jsem šťastně vdaná a tátu mám doma. Co víc si přát? Nebylo to vždy jednoduché, ale teď se snad všechno v dobré obrací. Jsem zamilovaná a navíc se mi otec vrátil domů z nemocnice. Chtěli si ho tam ještě nějaký čas nechat, ale řekla jsem, že se o něj postarám a už šestý den je s námi,“ prozradila Hapková.

Prostory na Okoři upravila tak, aby se mohl její otec v bytě bez problémů pohybovat na vozíku. „Vypadá to, že s chůzí to do budoucna nebude jednoduché, nechci předbíhat, ale pro nás je nejdůležitější, že komunikuje, baví se s námi a je na něm vidět, že se jeho stav den ode dne lepší. Jsem, nebo vlastně jsme, s ním denně a vidíme progres na vlastní oči a já věřím, že to tak bude i dá,“ dodala dcera Petra Hapky

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám