Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka Eva Decastelo (45) může být pyšná. Její roztomilý syn Michálek zřejmě půjde v jejích stopách, ve svých čtyřech letech dostal první reklamu. Dostal hlavní roli v reklamě pro jeden velký obchodní řetězec.

"Michálek byl na castingu, kde už měli děti předvybrané z fotek, byla tam asi tak stovka chlapečků a za týden nám volali, že Michálek postoupil do užšího kola konkurzu a že má přijít znovu na casting. A ve finále nám zavolali, že Miška tu reklamu má a kdy točí," popisuje Eva Decastelo.

Michálek prý měl servis při natáčení jako světoví herci. "Bylo o něj a jeho hereckou kolegyni Sáru skvěle postaráno, takový servis jsem nezažila při natáčení reklamy nikdy. Měli svůj vlastní karavan. Všichni byli na děti strašně milí, příjemní, vařili jim jídlo, na které měly chuť, a celý štáb měl neuvěřitelnou trpělivost. A když se dětem nechtělo točit, tak se točilo s dospělými a děti si tam mezitím hrály nebo šly spinkat. Na hraní tam měly tolik hraček, že jsem odtamtud Míšu nemohla ani dostat," prozrazuje moderátorka.

A jaký honorář Michálek dostal? "To říct nemůžu. Penízky ale dostal na své vlastní spoření, nikdo mu na ně sahat nebude a dostane je, až bude velký. Třeba to nebude poslední reklama. Michálek je vlastně už model, protože dostal kontrakt u agentury," dodala Decastelo s úsměvem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám