Hlavní obsah
Článek

Finalistka druhé řady Česko Slovenské SuperStar Gabriela Gunčíková (30), která v neděli skončila před branami vítězství, šokuje. Super.cz prozradila největší tajemství své rodiny. A je to opravdu dojemné přiznání. Mladá kráska, která se během několika týdnů stala miláčkem národa, přiznala, že se nikdy neměla narodit.

„Málem jsem se nenarodila. Když jsem totiž ještě nebyla na světě a rodiče byli mladší, bylo to u nás dost složité,“ svěřila se Super.cz Gunčíková. Její otec se v mládí údajně vůbec nechtěl usadit.

„Měl vlastní kapelu a jezdil s ní po zábavách. Sice byl s mamkou, ale hlavní pro něj byla kapela. Stejně jako je dneska pro mě zpěv,“ vysvětluje zpěvačka, která se potatila. Její otec si ale naštěstí vybral jinou cestu. Kvůli rodině se nakonec usadil.

„Dostal tehdy od mamky nůž na krk. Ta mu řekla, že si musí vybrat. Buď děti nebo kapelu. Táta si vybral mě. Já jsem mu za to velice vděčná, protože bych tady jinak nebyla. Teď se snažím, aby svůj sen žil dál díky mně,“ dodala zpěvačka.

„Vždycky jsem se styděla veřejně zpívat, protože jsem si myslela, že to neumím. Ale zpívala jsem ráda. Hlavně sama pro sebe. Jednou mě načapal táta a zařval na mě: Pokud s tím chceš prorazit, začni pro to něco dělat. Ta věta mi hučela v hlavě asi půl roku. Pak jsem se přihlásila do místní soutěže podobné SuperStar a vyhrála ji. To mi dodalo odvahu vyrazit za svým snem," přiznala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám