Hlavní obsah
Článek

Sámer Issa (38) je známý jako občasný průšvihář, ale zdá se, že ve skutečnosti má srdce na pravém místě. Zpěvák už několikrát pomohl charitativními projekty dětem, teď ale úplně vyrazil dech patnáctileté slečně, když jí k narozeninám dal originální dárek, z kterého málem zkolabovala!

„Natočili jsme videoklip k mé skladbě No Matter. Je to z prostředí poutě, kde řádí parta mladých lidí, každý z nich má svůj příběh a Majda, skvělá patnáctiletá holka, tam má hlavní roli. Byla strašně dojatá, když se o tomhle dárku k patnáctinám dozvěděla a na natáčení byla perfektní,“ řekl Super.cz Sámer, který je dívčiným velkým idolem, a dárek ji proto logicky rozplakal.

Zpěvák se nerozpakoval a dívce, respektive její matce, věnoval i autorská práva k videoklipu. Samotného předání daru na velké narozeninové párty se sice kvůli pracovní vytíženosti nemohl zúčastnit, ale sympatické mladé slečně poslal velkou kytici a blahopřání.

„Skladba No Matter je o tom, že člověk má dělat to, co ho baví a v čem se cítí tak dobře, aby se sám na sebe mohl podívat do zrcadla,“ dodal Issa, který nás svým počinem konečně velmi mile překvapil.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám