Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Populární taneční soutěž StarDance vtrhne na televizní obrazovky sice až v listopadu, ale už teď hvězdní soutěžící podstupují fyzicky náročné tréninky se svými tanečními partnery.

Zatímco Taťána Kuchařová (36) potí krev pod dohledem Jana Ondera, její přítel Ondřej Brzobohatý (41) dostává tvrdé lekce od tanečnice Evy Krejčířové.

A protože je tanec velmi kontaktní a vášnivou pohybovou aktivitou, tak se ani Ondřej neubrání nenechavým dotykům na intimních partiích své taneční partnerky. Měla by snad Táňa Kuchařová na charismatického muzikanta začít pořádně žárlit?

Vzhledem k tomu, že je do ní Ondřej až po uši zamilovaný a neustále jí ve společnosti skládá komplimenty, se naše jediná Miss World zatím vůbec bát nemusí.

S Evou Krejčířovou se ostatně na tréninku potkává i ona, protože jí jako žena lépe umí vysvětlit různé taneční kroky. Jak se hvězdný pár našeho šoubyznysu popere s přímými televizními přenosy a vzájemnou rivalitou, kterou prý momentálně vůbec necítí, se televizní diváci dozví už brzy.

Reklama

Další články

Načítám