Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Úspěšné turné Leoše Mareše (48) si vedle nadšených fanoušků nenechala ujít ani jeho nejbližší rodina. V publiku se tak na jedné show koncertní šňůry, kterou moderátor finišuje, objevili i jeho synové.

Kluky Jakuba a Matěje má Leoš Mareš s první manželkou Monikou. A stejně jako nejmladší Alex i synové z prvního svazku mu přinášení velkou radost. Starší syn Jakub už oslavil 18. narozeniny, nedávno si dodělal řidičák a bude studovat na americké škole. Dostal se na floridskou univerzitu Florida Southern College, není tak divu, že je moderátor na svého prvorozeného potomka náležitě pyšný.

„Kluci přišli na turné. To je tak krásné, že je vůbec zajímá, co dělá jejich táta. Děkuju, Matěji a Jakube,“ svěřil se Leoš Mareš ke společnému snímku se syny, kterým se pochlubil. Kluci tátovi fandili v publiku a některé z fanynek žasly nad tím, jak už vyrostli.

Hlavně mladší Matěj roste jako z vody. V létě oslaví už patnácté narozeniny, stejně jako starší bratr má sportovního ducha, věnuje se také vodním sportům a lyžování. „Ty kráso, to je mazec, jak Vás Vaši synové přerůstají,“ napsala jedna z fanynek. „Seděla jsem hned vedle vašich synů a opravdu si to i s kamarády užívali, vidět tátu dělat takovou show, s takovým úspěchem. Wow, respekt. Vy a váš celý team jste byli úžasní,“ připsala další z Marešových fanynek. „Jste super rodič a taky máte super syny,“ dodala další ze sledujících k rodinné fotce.

Související témata:

Další články

Načítám