Hlavní obsah
Článek

Reality show VyVolení udělala televizní hvězdy z lidí, kteří by se před kamery nejspíš nikdy nedostali. Soutěžící mají k dokonalosti daleko, ale nebojí se své nedostatky hrdě vystavovat.

O nahotu není ve VyVolených nouze a účastníci kontroverzní show museli počítat s tím, že v televizi budou muset své svršky odhodit. Bujará nálada je ovšem nutí k hromadnému svlékání i mimo koupelnu, kde by se nahota dala tolerovat. Naposledy to VyVolení rozjeli během mýdlové párty, při níž nebyl na komplexy z tělesných nedostatků prostor.

Zdravé jádro VyVolených se tak oddávalo mokrým radovánkám a k vidění toho bylo opravdu hodně. Homosexuální panic Ládík ještě nemá s tělesným kontaktem příliš zkušeností. Pokud chce ovšem na svém stavu něco změnit, měl by své tělo zbavit tukových zásob. Ty mu totiž příliš dobrou vizitku nedělají.

Do posilovny by s sebou mohl vzít i korpulentní Pavlínu. Ta má nepříznivé rozměry především v sedacích partiích, které zdobí celulitida. To ale nejspíš nevadí její partnerce Mirce, která jí ve vile dělá společnost.

Prototypem dokonalosti tak ve Vyvolených zůstává Zdeňka. Ta si ovšem musela vypomoci několika plastickými operacemi.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám