Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Protekční spratek Pavel Novotný rapidně zhubnul. Super.cz prozradil, jak zatočil s kily navíc. Novotnému ručička na váze už ukazovala pěkných 142 kilogramů. Nyní má 33 kilo dole.

"Cvičím, než*ru, nepiju," řekl Super.cz Novotný. "Nejím po šesté hodině, hlavní je nehladovět, jíst pětkrát denně malé porce a cvičit. A opravdu nepít. Jedna panáková smršť znamená i tři kila za noc nahoře. Je tam hrozně kalorií," upřesnil Pavel na otevření nové veganské restaurace LoVeg.

Přítomnost masožravého Novotného nás opravdu překvapila. "Já osobně jsem nepřítel veganství, ale mezi vegany mám mnoho přátel včetně majitele této restaurace. Zastávám názor, že všichni vegani skončí s chudokrevností na Homolce. Nějaká ryba nebo kuřecí by jim neškodilo. Je ale dobře, že mají své místo v Praze, kde se budou slejzat, a nás normální lidi nebudou obtěžovat," dodal se smíchem Novotný.

Reklama

Další články

Načítám