Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Před pár dny se Jana Marečková vrátila z dovolené z Vysokých Tater. Volno u našich východních sousedů netrávila s přítelem, ale s kamarádkou. Jana je totiž už nějaký ten pátek nezadaná.

Čím to, že ji neokouzlil žádný muž? „Možná je to tím, že se mě bojí. Asi v nich vzbuzuji strach," zamyslela se Marečková.

Janě chodí prý do televize spousta milostných vyznání a nabídek na rande, ona by prý ale nikdy na rande naslepo nešla. „Nepřijde mi to jako vhodný nápad scházet se s někým cizím, koho úplně neznám a kdo má možnost si toho o mně naopak hodně zjistit. Byla by to taková zvláštní pozice," říká.

Ve skutečnosti jí prý singl životní styl v tomto období docela vyhovuje. „Vzhledem k tomu, že náš pracovní režim je vlastně kombinací reportérství s moderátorstvím, tak je to časově, psychicky a fyzicky náročné. Po práci si tedy ráda odpočinu a jsem ráda, že nemusím druhé polovičce kazit program," říká Jana, která i vzhledem ke svému milostnému životu v budoucnu doufá, že se to snad brzy ustálí.

Reklama

Další články

Načítám