Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nádherná manželka Jiřího Pomeje (†54) Andrea nafotila jen pár týdnů před porodem kampaň. V dokonalých účesech pózovala pro kadeřnický salón kamaráda Honzi Kořínka, který ji česal i na její svatbu. O nabídce stát se na pár hodin modelkou nepřemýšlela vůbec dlouho.

„Když můžu, tak ráda pomůžu. Navíc jsem si vyzkoušela něco nového, a to mě na tom také lákalo,“ prozradila těhotná Andrea.

To, co jí zkušení kadeřníci na hlavě vytvoří, jí bylo naprosto jedno. „Neřešila jsem, co mi z vlasů vytvoří. Když jsem se tady od Honzy nechávala česat na svatbu, to jsem měla o účesu jasnou představu. Ale při focení této kolekce mi to bylo opravdu jedno,“ prozradila.

„Andreu jsme si vybrali, protože má super vlasy, je milá, příjemná a na fotkách vypadá fantasticky. Všichni jsme byli unešení z jejích pomněnkově modrých očí, skvěle kontrují s černými vlasy,“ dodal o Andree Pomeje známý kadeřník Kořínek.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám