Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Lucie Borhyová (46) neměla nikdy problémy s váhou. I když na obrazovce vypadá o trochu mohutnější, ve skutečnosti je velmi drobná a štíhlá. A v poslední době je ještě štíhlejší než dříve. "Sama jsem si to neuvědomila, ale všichni mi to říkají, tak je to asi pravda," řekla Super.cz Borhyová.

Moderátorka se na tiskovce TV Nova ukázala v obepnutém tričku a krátkých šortkách, v nichž předvedla svá dokonalá štíhlá stehna. "Takových šortek mám doma víc - od džínových přes plátěné až po společenské. Zvlášť v létě je hodně využívám. Jsou pohodlné, a to má ráda. V civilu vyznávám spíš ležérní módu a hlavně pohodlné boty. Není nic horšího, než když vás boty tlačí," vyznala se z toho, že vysoké podpatky nejsou pro ni to pravé ořechové.

"Na obrazovce je to samozřejmě jinak. Tam nás oblékají formálněji. Do různých kostýmků a šatů. Proto si od nich ráda odpočinu, a i když už si vezmu něco společenského, tak to musí být pohodlné," míní.

A čím to je, že tak zhubla? "Diety určitě nedržím, ale hodně cestujeme, v létě člověk nemá ani tolik chuť k jídlu a mám hodně pohybu," naznačila, že si s novým partnerem Michalem Hrdličkou rozumí po všech směrech.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám