Hlavní obsah
Článek

Herečka Pavla Vitázková (45) právě strávila odpočinkový týden se svým manželem Dušanem na chatě na Vranovské přehradě. "Tady to miluju. Voda, zámky, hrady, příroda. Na tomhle místě se prostě nedá jen tak sedět před chatou a nedělat nic. Takže jsme s mužem jezdili na kolech a díky krásnému počasí jsme si opravdu užili aktivní odpočinek," svěřila bývalá hvězda seriálu Cesty domů, která se už zase vrátila domů do Brna.

Příštích pár dní ale stráví sama, neboť její muž odjíždí do Lucemburska s představením Bídníci. "Budu se věnovat naší Adelce, německé ovčandě, s níž budu chodit na procházky. A samozřejmě zajdu na pravidelnou údržbu těla do salonu za kamarádkou Monikou," prozradila Pavla.

S Monikou se herečka seznámila na dnešní dobu vcelku kuriózně. "Poslala mi dopis poštou na mou adresu, což už se v době emailů a facebooků moc nevidí. Napsala mi, že je stejně stará jako já a obě bydlíme v Brně a že by si moc přála, abych se stala tváří jejího zkrášlovacího centra. Zašla jsem k ní na kávu a hned bylo jasný, že ta naše spolupráce klapne," vzpomíná Pavla.

Původně do salonu chodila třikrát týdně cvičit na různých strojích, ale postupem času ubývalo žen, kterým se chtělo potit při aktivním cvičení, a začaly vyžadovat spíše neinvazivní zákroky, při nichž se nebudou muset samy aktivně zapojovat.

"A tak nakonec stroje na cvičení nahradily stroje, které rozbíjejí podkožní tukové buňky vleže a bez jakékoli nutnosti se hýbat. Nakonec jsem na tuhle verzi cvičení přešla i já a musím říci, že to ležení funguje stejně jako hodina a půl pocení při pohybu," směje se Vitázková. A to ani nijak striktně nedodržuje životosprávu, jen nepije sladké nápoje a ani si moc nepotrpí na sladké.

Do salonu ale nechodí jen kvůli postavě. Jednou za dva měsíce si zde nechá udělat také přístrojovou kosmetiku a epilaci celého těla. "Už od patnácti let mám sen. Nemít na těle jediný chloupek. A vypadá to, že právě díky Monice se mi už velmi brzy splní," směje se Pavla.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám