Hlavní obsah
Článek

Ta umí upoutat pozornost. Modelka Dominika Mesarošová (38) se objevila na posledním karlovarském večírku v hotelu Pupp a okamžitě se kolem ní srotili všichni fotografové. Není divu, vzala si průhledné šaty a její pětky byly vidět do všech detailů.

"Myslím, že hlavní hvězdou nejsem. Ale jsem ráda za to publikum, že jsem pořád žádaná, a lidé vědí, že ještě žiju," míní Dominika, která na model nepotřebovala žádného stylistu, ale připravovala se sama na poslední chvíli.

"Myslím, že černá mi sluší a tyhle šaty jsou sexy. A já si myslím, že já sexy jsem," pochválila se sama. Je dost možné, že si do Karlových Varů přijela i pro nějakou filmovou roli. "Nikdy neříkej nikdy, takže se toho nezříkám. Jsem modelka a i ty občas nějakou roli dostanou. Je to jeden z mých snů do budoucnosti," přemítala Mesarošová.

Dominiku jsme v lázeňském městě potkali s jejím bývalým přítelem, šedesátníkem Petrem Ptáčkem, takže nás zajímalo, co spolu mají. "Jsem s expříteli velice dobrá kamarádka, pan Ptáček není výjimkou. Nehledejte v tom nic víc. Má ve Varech několik nemovitostí. Je jasné, že když je odsud a já jsem tady, tak se sejdeme a dáme si oběd nebo kafe," řekla Super.cz Dominika a skálopevně odmítala říct, zda u svého exmilence také bydlí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám